"panoramik bir rüya: paris :un rêve panoramique" fotoğraf sergisi


Sergimiz ile 2007 yılı içinde önce İstanbul Fransız Kültür Merkezi, daha sonra İzmir Fransız Kültür Merkezi, Ankara Milli Kütüphanesi, Gazi Antep Büyükşehir Belediyesi Bahriye Üçok Salonu ve İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde (Öğrencilerle özel buluşma) fotoğraf severlerle bir araya geldik! Yeni yılda yeni şehirlerde buluşmayı ümid ediyoruz.

Bu blogda neredeyse tamamı 360 derece olan panoramik fotoğraflardan oluşan Paris projemizin çekimleri ve sergilenmesi sırasında yaşanan bazı anlara tanık olacaksınız.

Sergi aynı zamanda, Türk ve Fransız Cumhurbaşkanlarının desteklediği 2006 yılı boyunca süren Fransız Baharı Projesi kapsamındaki seksenden fazla aktivitenin içerisindeki tek Türk fotoğraf sanatçısının sergisi olma özelliğini de taşıyor.

Bu sefer fotoğrafları serginin kuratörü ve koordinatörü Selin (Atasoy Hartevioğlu) çekiyor, ben de yazıyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.


<$Bl15.12.06>
<$Bl




Sergi açıldığından beri her gün, Selin'le dönüşümlü olarak sergiye bir kaç saat uğramaya çalışıyoruz. Her gittiğimizde, hem güzel bir kalabalıkla karşılaşıp keyif alıyor, hem de birbirinden harika insanlara tanışma fırsatı yakalıyoruz. Buradan fotoğraflarımızı paylaşmaya gelen tüm sanat severlere teşekkür etmek istiyorum. Bu 10 günde Ankara'dan, Eskişehir'den, Antalya'dan sergi için gelenler oldu, kimileri ile tanışma fırsatına sahip olduk, kimilerinin ise ancak sergi defterimize yazdıkları güzel cümleleri okuyabildik. Şimdi tek isteğimiz sergiyi olabildiğince farklı şehirlere götürebilmek. Sırada İzmir var. 17 Ocak-24 Şubat 2007 tarihleri arasında İzmir Fransız Kültür Merkezi'ndeyiz.

<$Bl1ments:

<$BlAnonymous Adsızd...

<$BlSayfanızı tesadüfen buldum, çok güzel gerçekten.

Benimde fotoğraflara olan ilgim çok fazla ama şimdilik amatörce.

Bundan sonra ilgiyle blogunuzu okuyacağım
Sevgiler

<$Bl10:33 ÖÖ <$Bl 

<$BlYorum Gönder