<$BlBu iki gün eksik olan pastane, şarküteri, restoran görsellerimiz üzerinde çalıştık ve tahminen bize ikram edilenlerle ikimiz de beşer kilo aldık. Bir ara kendimizi kaybetmiş bir şekilde macaron yediğimizi hatırlıyorum. kahveli, frambuazlı, fıstıklı, limonlu, güllü, karamelli... Gerard Mulot'daki çekimden sonra ikimiz de bayılacak gibiydik. o kadar tatlıdan sonra "haydi Odeon bölgesine gelmişken bir de Procope'da yemek yiyelim" dediğimize hala inanamıyorum.
Procope Paris'in en eski restoranı, 1686'da açılmış. Voltaire, Rousseau, Diderot, Danton, Benjamin Franklin müdavimlerindenmiş. Özellikle deniz mahsüllerini seviyorsanız ve romantik bir ambiyans, baş döndürücü bir dekor arıyorsanız, Procope tam sizin için.
Procope Paris'in en eski restoranı, 1686'da açılmış. Voltaire, Rousseau, Diderot, Danton, Benjamin Franklin müdavimlerindenmiş. Özellikle deniz mahsüllerini seviyorsanız ve romantik bir ambiyans, baş döndürücü bir dekor arıyorsanız, Procope tam sizin için.
<$BlYorum Gönder
Hakkımda
Profilimin tamamını görüntüle